Wandelaar – Steven & Gerry ontmoeten we in de Spaanse Rias. Ook zij dromen van Patagonië en verder alleen voor onbepaalde tijd.

Les Longs Couriers – Claire & Jalil (FR) ontmoeten we in Ushuaia. Ze zeilen al 3 jaar rond. Na de geboorte van hun dochter is ook Frans Polynesië de bestemming.

Zouterik – Mariska en Tjaart ontmoeten we in Cascais. Onze zeilvriend Erik is een gemeenschappelijke kennis. Samen met hun gezin zeilen zij via de carieb westwaarts.

Solace – Steve (US) ontmoeten we ook in Ushuaia. Hij zeilt solo de wereld rond voor onbepaalde tijd. We varen samen op met Steve van Puerto Williams naar Puerto Montt.

‘Ata’Ata – René, van origine Zwitser ontmoeten we ook in Ushuaia. Hij zeilt solo de wereld rond voor onbepaalde tijd. Dank voor alle gezelligheid in “El fin del Mundo”

Sailors for sustainability – Floris & Ivar zijn ons voor gegaan door de Chileense scheren. Toevallig zagen we hun gastenvlaggetje in Salvador hangen, we trokken de stoute schoenen aan en stuurden ze een mail. Sindsdien ontvangen we waardevolle tips en hopen hen snel te ontmoeten in Chili.

Eastern Stream – We vallen met onze neus in de gezelligheid in de haven in Valdivia en ontmoeten o.a. landgenoten Jaap & Minke. Ook zij zijn ons voorgegaan in de kanalen en varen in hetzelfde tijdvak de Pacific op.

Dada Tux – Ook Helen & Hansueli uit Zwitserland ontmoeten we in Valdivia. Met hun stoere Garcia Explorer zoeken zij na Patagonië weer de hogere breedtegraden op in Canada.

Apparent Winds – Leeftijdsgenoten Trip & Zach (V.S.) ontmoetten we in Polynesië. Samen delen we lief en leed en wijzigen onze plannen onder invloed van de corona pandemie.